Dezbateri publice la Slobozia şi Urziceni

Proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu al judeţului Ialomiţa pe anul 2012 a fost supus dezbaterii publice la Slobozia şi Urziceni

 

Având în vedere că Proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului judeţului Ialomiţa pe anul 2012 face parte din categoria actelor cu caracter normativ care se supun dezbaterii publice în conformitate cu Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Consiliul Judeţean Ialomiţa a iniţiat şi desfăşurat dezbateri publice ale Proiectului bugetului propriu al judeţului Ialomiţa pe anul 2012 după următorul calendar:

· Marţi, 31.01.2012, ora 14,00, la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea” Slobozia;

· Miercuri, 01.02.2012, ora 15,00, la Urziceni, sala de şedinţe a Consiliului Local Urziceni.

Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, domnul prof. Vasile Silvian CIUPERCĂ, secondat de vicepreşedinţii Ioan Martin şi Ştefan Muşoiu şi aparatul de specialitate al C.J.I., au prezentat punctele esenţiale ale strategiei de dezvoltare în 2012 care se regăsesc în proiectul bugetului propriu al judeţului. Atât la Centrul Cultural „Ionel Perlea” din Slobozia, cât şi în sala de şedinţe a Consiliului Local Urziceni, calitatea dialogului şi propunerile venite de la cei prezenţi au dovedit implicarea cetăţenească reală a celor prezenţi, necesitatea consultării locuitorilor judeţului în astfel de decizii importante.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului judeţului Ialomiţa pe anul 2012, corectat după aceste dezbateri, va fi supus aprobării la şedinţa Consiliului Judeţean Ialomiţa din 08.02.2012, care va începe la ora 15,00, la Centrul Cultural „Ionel Perlea” din Slobozia.

 

categorie 

Știri