INIȚIATIVĂ PENTRU COMUNITATEA MEA!

Joi, 07 mai 2015, în incinta Centrului de Informaţii pentru Cetăţeni din cadrul Consiliului Judeţean Ialomiţa, a avut loc vizita de lucru a unui grup de liceeni, beneficiari ai  proiectului Iniţiativă pentru comunitatea mea!

Proiectul aparţine  Institutului pentru Democraţie Participativă Euro Qvorumfinanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România şi are ca obiectiv creșterea gradului de implicare activă a tinerilor în viaţa publică a comunității locale din care provin.

Elevii liceelor din Slobozia, Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, Liceul de Arta „Ionel Perlea”  şi Liceul „Matei Basarab”, au fost primiţi de conducerea operativă a Consiliului Judeţean Ialomiţa, respectiv domnii vicepreşedinţii Ioan Martin şi Ştefan Muşoiu, care au interacţionat într-un dialog constructiv, dialog ce a vizat eficienţa administraţiei publice judeţene şi implicarea autorităţilor în rezolvarea problemelor comunităţii.

În încheiere, elevii au avut privilegiul de a fi primii vizitatori ai Sălii de spectacole a Consiliului Judeţean Ialomiţa, o sala ultramodernă care îşi va deschide uşile pentru toate categoriile de vârsta ale comunităţii judeţene.

categoria articolului 

Știri