Proiectele prioritare pentru Slobozia

 

 

 

Vă mulțumim mult pentru sprijinul acordat în promovarea chestionarului „Alege Prioritățile Orașului Tău”: kwiksurveys.com/s/e7k9afsk. Împreună am ajuns la 70.000 de răspunsuri colectate la nivel național până în acest moment. Până pe 22 martie 2019, la finalul campaniei noastre, ne dorim să ajungem la și mai mulți cetățeni care să își exprime opinia pentru cele mai importante proiecte propuse și astfel să dezvoltăm o listă de priorități pentru fiecare comunitate urbană mare din România. De asemenea, ne dorim ca fiecare comunitate locală să se coaguleze în jurul acestor priorități și să se implice în transformarea unor proiecte-idee în realitate.

Slobozia ocupă locul 34 ca număr de răspunsuri primite din partea cetățenilor în urma consultării noastre publice și locul 19 ca număr de voturi raportat la 1.000 de locuitori. Primele 3 proiecte alese ca cele mai importante de către cetățenii din Slobozia până în acest moment sunt: 1. Construcția unui pasaj suprateran la Drajna - intersecția DN21 - calea ferată București - Constanța pentru asigurarea fluidizării traficului, 2. Construcția podului peste Râul Ialomița pentru asigurarea conexiunii centrului administrativ al Municipiului Slobozia prin Bulevardul Chimiei către DJ201 spre Ciulnița și spre Autostrada A2 București - Constanța și 3. Construcția unui pasaj suprateran la intersecția DN2A - DN2C - Bulevardul Matei Basarab pentru asigurarea fluidizării traficului.

Cetățenii mai pot alege prioritățile orașului până pe 22 martie 2019. Astfel, vă rugăm să ne sprijiniți în continuare în promovarea chestionarului și listei de proiecte prioritare pentru Slobozia. Adăugăm la acest mesaj o imagine de promovare adaptată pentruSlobozia, precum și o propunere de text scurt care ar putea fi distribuită pe canalele dumneavoastră din spațiul online: „Cetățenii din Slobozia sunt invitați să se implice în ierarhizarea proiectelor strategice pentru comunitatea noastră până pe 22 martie accesând acest chestionar: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk. Detalii găsiți pe www.facebook.com/Prioritățile.Orașului.Tău și pe siteul web al inițiativei: www.prioritatileorasuluitau.ro.

categoria articolului 

Știri