Recepţia finală la Drumul Judeţean Ciochina-Crunţi

Recepţia finală la Drumul Judeţean Ciochina-Crunţi

 

Miercuri, 11 noiembrie 2015, a avut loc  recepţia finală a investiţiei „Reabilitare Drum Judeţean 306 A, Ciochina-Crunţi, km. 4+513 – 12+309”. Lucrările la acest drum, necesar pentru asigurarea legăturii cu DN 2A, fără a mai ocoli pe traseul Căzăneşti-Cocora-Reviga-Crunţi, face parte din strategia Consiliului Judeţean Ialomiţa referitoare la infrastructură. Lucrările de execuţie au început pe 6 martie 2015 şi au costat 9,336 milioane lei, ei acoperind reabilitarea a 7,94 km de drum, cu o lăţime a carosabilului de şase metri şi o lăţime a platformei de opt metri.

S.C. RUTEXPERT S.R.L. Bucureşti a asigurat proiectul lucrării, aceasta fiind executată într-un timp record  de S.C. OYL COMPANY HOLDING Slobozia. Lucrările au un termen de garanţie de 36 de luni.

Recepţia a fost făcută în prezenţa reprezentanţilor proiectantului şi a executantului, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Ialomiţa, domnul Ştefan Muşoiu, a secretarului general al judeţului, domnul Adrian Ionescu, a consilierilor judeţeni şi locali, a primarilor localităţilor implicate în acest proiect, a presei locale şi naţionale şi a locuitorilor din Ciochina şi Crunţi

categoria articolului 

Știri