Sedinte de lucru, 13 septembrie 2016

Astazi, 13 septembrie 2016, la inițiativa grupului de suport pentru susținerea în funcție a managerului Spitalului Județean, doamna Violeta Şapira, domnul Președinte Victor Moraru, a luat parte la întâlnirea organizată de medici în cadrul spitalului.

S-au discutat principalele probleme cu care se confruntă în acest moment Spitalul Județean, atât cele administrative, cele datorate resurselor, cât şi celor de imagine.
Domnul Președinte Moraru a luat la cunoștință doleanțele medicilor și i-a asigurat de toată deschidere și sprijinul dumnealui și a echipei pe care o coordonează.

Ziua a continuat cu o întâlnire cu o firma de consultanţă în domeniul accesării fondurilor pentru dezvoltarea infrastructurii de sănătate, întâlnire ce a avut loc la sediul Consiliului Județean, la care au luat parte și Direcția de investiții și Departamentul de proiecte europene.

Tot la sediul Consiliului Județean a avut loc un grup de lucru pentru probleme ce tin de administratie publică locală, grup format de o parte dintre primarii județului nostru.

categoria articolului 

Știri